Tuesday, December 11, 2018
Home > Lajme > Vllaznit vijnë në ndihmë FSK: Drejt Shqipërisë…

Vllaznit vijnë në ndihmë FSK: Drejt Shqipërisë…

Vllaznit vijnë në ndihmë/ Haradinaj urdhër FSK-së: Drejt Shqipërisë…

Nga FM images

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka njoftuar se e ka udhëzuar ministrin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha, që të ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme për t’i dalë në ndihmë shtetit shqiptar dhe banorëve të zonave të përmbytura.

“I ofrova Republikës së Shqipërisë ndihmen e gjithanshme të institucioneve të Kosovës pas përmbytjeve nga shirat e rrëmbyeshëm që kanë përfshirë Shqipërinë.

(Pak jashte Fes …)

%d bloggers like this: