Saturday, November 17, 2018
Home > Këshilla Islame > U kry – Mbyllet aksioni per nënën dhe vajzen e saj Blerinen (foto)

U kry – Mbyllet aksioni per nënën dhe vajzen e saj Blerinen (foto)

E gezofshi banesen e re

Nena Nakshija me vajzen Blerinen u bene me banese te re

Banesa eshte 40 metra katror, ka edhe bodrumin e saj dhe eshte blere 28 mije euro e mobiluar

Cdo detaj sonte ne videon qe do te publikohet ne faqen e shoqates

Familja banesen e gezofte e juve bamires Zoti kurr mos ju humbte e ju shperblefte me te gjitha te mirat e Tij

%d bloggers like this: