Saturday, November 17, 2018
Home > Këshilla Islame > TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Shiko se kush është poshtë teje në trup, në pamje, në pasuri, në punë dhe familje.Që të mësosh se ti je mbi mijëra njerëz.Vizito spitalet, që ta dish begatinë e shëndetit.Dhe burgun, që ta dish begatinë e lirisë.Dhe psikiatrinë, që ta dish begatinë e mendjes.Kjo, që ta kuptosh se ti je në begati dhe nuk je i vetëdijshëm për to.Nga arabishtja: Irfan JAHIU

%d bloggers like this: