Tuesday, November 20, 2018
Home > Lajme > SubhanAllaha E Dini Për Çfarë Allahu Ja Bëri Kemben Në Këtë Gjendje …[ Shikojeni ]

SubhanAllaha E Dini Për Çfarë Allahu Ja Bëri Kemben Në Këtë Gjendje …[ Shikojeni ]

SubhanAllaha E Dini Për Çfarë Allahu Ja Bëri Kemben Në Këtë Gjendje …All-llahu. Kjo është arsyeja pse ajo e shtyp Kur ‘anin me këmbën e saj dhe kjo i ndodh asaj.. ndaje atë të lutem për t’ u treguar se ne besojmë fenë tonë…. (Sa është e vërtetë Allahu e din më së miri). Huazim

%d bloggers like this: