Tuesday, November 20, 2018
Home > Kuriozitete > SKA DASHURI MË TË MIRË SESA DASHURIA PËR ALLAHUN

SKA DASHURI MË TË MIRË SESA DASHURIA PËR ALLAHUN

SKA DASHURI MË TË MIRË SESA DASHURIA PËR ALLAHUN

Nganjëherë e pyesim veten për sekretin e pranimit dhe dashurisë së madhe për ndonjë person të caktuar!

Përgjigjja vjen në këtë ajet: Në të vërtetë, atyre që besojnë dhe bëjnë vepra të mira, i Gjithëmëshirshmi do tu dhurojë dashuri. (Merjem: 96)

Dashuria e njerëzve nuk krahasohet me takimin e tyre të shpeshtë, sepse ka të tillë që banojnë nëpër zemra edhe pse rrallë takohemi me ta.

Ska dashuri më të mirë sesa dashuria për Allahun.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

%d bloggers like this: