Tuesday, December 11, 2018
Home > Këshilla Islame > Selam ty i cili na deshe ..

Selam ty i cili na deshe ..

Selam ty i cili na deshe dhe të morri malli pa na parë,

Selam ty i cili kuptoje njerëzit dhe u flisje aq sa kuptonin,

Selam ty i cili na mësove fenë duke qenë kandil ndriçues për ne,

Selam ty morali i të cilit nuk krahasohet me asnjë.

Selam ty ja Resulullah!

Allahumme sal-li a’la Muhammedin ue ala ali Muhammed.

%d bloggers like this: