Tuesday, December 11, 2018
Home > Islami dhe Shkenca > Pse Allahu vetëm në planetin Tokë ka lëshu jetë?

Pse Allahu vetëm në planetin Tokë ka lëshu jetë?

Pse Allahu vetëm në planetin Tokë ka lëshu jetë?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Muharem Ismaili thotë: Si duhet me kuptu Hadithin për personin i cili la amanet që me ja djeg trupin?

%d bloggers like this: