Tuesday, December 11, 2018
Home > Këshilla Islame > Personaliteti im i vitit 2017 Halil Kastrati – Simboli i humanizmit

Personaliteti im i vitit 2017 Halil Kastrati – Simboli i humanizmit

 

Personaliteti im i vitit 2017

Halil Kastrati – Simboli i humanizmit

Derë më derë , lagje për lagje , qytet më qytet.

Çdo ditë larg familjes , edhe pse nuk është pa familje.

Sepse tashmë është bërë pjesë e rëndësishme e mijëra familjeve anekënd trojeve shqiptare.

Ai është shpresë , është optimizëm ,është besim , është buzëqeshje , është gëzim , është lumturi ,është krenari.

I thjeshtë , i qetë , bujar , i këndshëm dhe mbi të gjitha punëtor i palodhshëm.

E kush mund të meritoj më shumë sesa një njeri që ka gëzuar mijëra jetimë.

Një njeri që ka sjellë lumturi tek dhjetëra-mijëra skamnorë.

Një njeri që ka sjellë gëzim tek miliona shqiptare që e përcjellin anekënd botës.

AI ËSHTË I MREKULLUESHËM!

#HaliliPersonalitetiVitit2017

Shpërndajeni nepër profilet e juaja të gjithë ju , që ky njeri ju ka sjellë lot gëzimi.

#HaliliPersonalitetiVitit2017

%d bloggers like this: