Tuesday, November 20, 2018
Home > Këshilla Islame > O Zot o Zot, çfar emocione – Surprize e embel

O Zot o Zot, çfar emocione – Surprize e embel

“O Zot o Zot, çfar emocione – Surprize e embel

Sot e Premte / E gezofshi banesen e re😊

Familja e ish ushtarit te UÇK se, tashme i ndjer,Lavdim Ademi nga Mitrovica u gezua me banese te re

Falenderojme Parlamentin e Kosoves qe ka nda 20 mije euro per kete familje

Falenderojme Misini Sweets nga Mitrovica qe kame mobiluar banesen

Falenderojme donatoret tane qe mundesuan gezimin e kesaj familje

Video me emocione del sonte ne faqen e shoqates

Bamires, Zoti ju gezofte ne familjet e juaja”

Shkruan hoxhë Halil Kastrati.

Allahu e shperblefte e i dhashte cdo të mirë për kontributin e tije ndaj popullit dhe vendit

%d bloggers like this: