Monday, August 3, 2020
Home > Këshilla Islame > Nëse dëshiron të flesh i qetë dhe i mbrojtur nga çdo e keqe thuaje këte ajet madheshtor…

Nëse dëshiron të flesh i qetë dhe i mbrojtur nga çdo e keqe thuaje këte ajet madheshtor…

Nëse dëshiron të flesh i qetë thuaje këte ajet madheshtor…

Falemenderimet i takojnë Allahut të Madhëruar, salavatet dhe selamet qofshin mbi shpirtin e shejntë të Muhammedit salAllahu alejhi ue selem .

Ka thënë Pejgamberi alejhi selam “kushë e thotë Ajetul-Kursin kur bije me fjet Do të jetë i mbrojtur atë nate nga çdo e keqe”

Po ju sjellim me foto Ajetul-Kurain (tespidoven) edhe Arabisht edhe shqip..

Mesoni dhe shpërndane

%d bloggers like this: