Wednesday, November 14, 2018
Home > Dita e Gjykimit > Kur është Kiameti?

Kur është Kiameti?

 

O i Dërguari i Allahut, kur është Kiameti?

Profeti – alejhi selam – tha: Çfarë ke përgatitur për të?

Tha: Dashurinë për Allahun dhe të Dërguarin e Tij.

Profeti – alejhi selam – tha: Atëherë, ti do të jesh me ata që do.

Buhariu dhe Muslimi

%d bloggers like this: