Monday, October 22, 2018
Home > Uncategorized > Ja pse qajti Omar Muhtar kur i vdiq gruaja

Ja pse qajti Omar Muhtar kur i vdiq gruaja

Hoxha i shehidave Omar el Muhtar, qajti kur i vdiq gruaja…e pyetën pse po qanë?
Tha sepse çdoherë që vija nga xhihadi (lufta) në tendën ku pushoja, gruaja ime më priste te dera dhe e ngriste derën, kur i thash pse vepron kështu dhe po mundohesh çdo herë?
Më tha: “Sa të jem gjallë do ta ngriti derën që kurrë mos ta ulesh kokën, dua që të jesh mekokën lartë deri në vdekje”

%d bloggers like this: