Saturday, December 15, 2018
Home > Hadithe > I Dërguari i Allahut (alejhi salatu ues selam) ka thënë: Vërtetë këto fjalë I shkundin mëkatet (e njeriut) siç shkund pema gjethet e saj.

I Dërguari i Allahut (alejhi salatu ues selam) ka thënë: Vërtetë këto fjalë I shkundin mëkatet (e njeriut) siç shkund pema gjethet e saj.

💎I Dërguari i Allahut (alejhi salatu ues selam) ka thënë:

🌾Vërtet fjalët..;

💫SubhanAllah,

💫Elhamdulilah,

💫La ilahe ila Allah dhe

💫Allahu Ekber,

🍂🍁 I shkundin mëkatet (e njeriut) siç shkund pema gjethet e saj.

📘[E përcjell Ahmedi, Ibn Rexhebi thotë:Ky sened është i saktë]

✍AromëXhenneti /

➖➖➖🌹❄️🌹➖➖➖

http://telegram.me/AromeXhenneti

%d bloggers like this: