Tuesday, November 20, 2018
Home > Lajme > Dhuro mos reklamo- Apel për hirë të Allahut lexo dhe shpërndaje..!

Dhuro mos reklamo- Apel për hirë të Allahut lexo dhe shpërndaje..!

Dhuro mos reklamo- Apel për hirë të Allahut lexo dhe shpërndaje..!

Ju lusim për hirë të Allahut të gjithë ata të cilët dhajn (dhurojn) ndihma në forma të ndryshme të tjereve si banesa apo ndihma të tjera.

Të pakten për hire të Allahut mos ja postoni ftyren me video-foto qe ti shohin të gjithë se kushë jana ata…

Ju lutemi për hirë të Allahut edhe nese pa tjetër duhet si deshmi foto e video me ju ba familjeve në nevojë atëherë tpaktën deshmonja vetem donatoreve apo të pakten të mos ju shihet ftyra e skamnoreve të cileve janë në gjendje të renda të ndryshme..!

Ju lutemi për hirë të Allahut të mos jepni për reklama (për sy e faqe) sepse ajo që jep sot mund të deshmojë kundër teje në Diten e Gjykimit se shumë herë me keq po ndjehën skamnoret kur po i sheh e gjithë bota me video-foto se sa edhe vete jeta që e ka gjunjezuar..!

Pa dashur të paragjykojme qellimin e sadakas (të dhenurit për hire të Allahut) e din vetem Zoti, por mos të del vepra kundër qellimit!!!!

Sa e dhëmbshme është ti shohësh lotët e nënave,fëmijëve prindërve tanë në fytyren e tyre duke kërkuar lemosh (ndihme),ndalu dhe kujtohu sikur të ishe ti në vendin e tij-saj !!!

Por edhe më e dhimbshme (dhe e neveritshme) është ti shohesh ata të cilët ju ndihmojnë duke “inskenuar” sikur filma-seriala me familjet në nevojë,derisa ja jep lajmin për ndihmë apo diç tjetër.

Ju sugjerojme hoxhollarët të flasin me shumë për “Veprat për hirë të Allahut “- mos reklamimi i tyre.

Shumë njerëz të cilët kanë qen në gjendje të tilla më kanë thënë personalisht që me keq janë ndje derisa kanë përgatit video-foto e intervista dhe përulësia duke i shpërnda në rrjete sociale e media të ndryshme sesa edhe skamja dhe gjëndja e rënd ekonomike,SubhanAllah atëherë çfarë..?!

A ne këtë gjendje duhet ta vëm (qesim) vëllain tonë ..?!

Allahu na pastrofte zemrat tona me sinqeritet.

Duke ju lute të gjithë ata qe dhan dhe ndihmojne të tjerët të mos ndihen të fym nga ky shkrim,patem për qëllim sado pak të largohët ky veprim nuk kemi qēllim personal me askend por nga dhmëmbshuria që po ndjejm kur po i shohim se si po ndjehen ata para TV apo rrjeteve sociale.

Allahu ju dhashtë gjithmonë atyre që dhanë dhe mundohën ti ndihmojnë të tjerët

“Thuaju atyre që bëjnë vepra sa për sy e faqe, mos u lodhni.”

Nga thēlllsia e zemrës :

B.A

%d bloggers like this: