Home > Shëndetësi

Shenjat e kancerit në mushkëri

Simptomat e kancerit të mushkërive përfshijnë kollitje për një kohë të gjatë dhe humbje të energjisë. Infeksionet në gjoks dhe kollitja me gjak janë shenja të gjendjes. 45,000 njerëz janë të diagnostifikuar me kancerin e mushkërive në Britaninë e Madhe çdo vit. Simptomat nuk shfaqen në fillim të gjendjes, por zhvillohen me kalimin

Read More