Home > Namazi

Vlera e faljes së pesë namazeve

Vlera e faljes së pesë namazevePërcillet nga Abdullah bin Mes’ud – radijallahu anhu – se Profeti – alejhi selam – ka thënë:“ Kur hyn koha e çdo namazi një thirrës i dërguar thërret: ‘ O bijtë e Ademit, ngrihuni dhe shuani atë që ndezët ndaj vetveteve tuaja! Ata ngrihen, marrin abdes dhe

Read More