Home > Mjekesia Islame

Tre probleme largohen me tre mjekime

Tre probleme largohen me tre mjekime: 1. Nëse sprovohesh me dashurinë për epshet, atëherë përmiso raportin tënd me namazin, sepse Allahu i Madhëruar thotë: “ Pas atyre erdhën brezni, që e braktisën faljen e namazit dhe ndoqën epshet e veta. Ata do të pësojnë dënimin e madh.” (Merjem: 60) 2. Nëse ndjehesh fatkeq

Read More

Ushqimet që ju disponojnë

Dietologia Zoe Bingley-Pullin ju sugjeron disa ushqime për ngritjen e humorit që, fatmirësisht, shumë prej tyre i keni në frigoriferin tuaj. Avokado është një nga pesë ushqimet që dietologia Zoe sugjeron. Ky super ushqim është i pasur me tirozinë,  që ndihmon trupin të prodhojë dopaminë – e njohur si qendra e kënaqësisë

Read More