Home > Kuriozitete (Page 3)

Pse u ndërtua Muri Kinëz

Shtrirja rreth 13,170 milje nga lindja në perëndim, Muri i Madh i Kinës është një nga mrekullitë më të mëdha të botës. Muri që shtrihet lart e poshtë nëpër rrafshinat, livadhet, shkretëtirat dhe malet, u rendit në vitin 1987 si një Trashëgimisë Botërore nga UNESCO. Muri i Madh përbëhet nga shumë

Read More