Home > Kuriozitete

8 Shkaqet që sjellin dhimbjen e kokës

Deri më sot nuk ekzistonte një listën faktorëve kryesorë që shkaktonin dhimbjen e kokës. Te njerëz të ndryshëm ato ndryshonin dhe në përgjithësi flitej për efekte të jashtme që shtonin shqetësimet dhe dhimbjen e kokës. Mjekët britanikë kanë arritur të rendisin një sërë faktorësh kryesorë që shkaktojnë dhimbjen e kokës, për

Read More