Home > Hadithe (Page 10)

I Dërguari i Allahut (alejhi salatu ues selam) ka thënë: Vërtetë këto fjalë I shkundin mëkatet (e njeriut) siç shkund pema gjethet e saj.

💎I Dërguari i Allahut (alejhi salatu ues selam) ka thënë: 🌾Vërtet fjalët..; 💫SubhanAllah, 💫Elhamdulilah, 💫La ilahe ila Allah dhe 💫Allahu Ekber, 🍂🍁 I shkundin mëkatet (e njeriut) siç shkund pema gjethet e saj. 📘[E përcjell Ahmedi, Ibn Rexhebi thotë:Ky sened është i saktë] ✍AromëXhenneti / ➖➖➖🌹❄️🌹➖➖➖ http://telegram.me/AromeXhenneti

Read More

Si e vlerësonte Muhamedi alejhi selam

Muhamedi a.s një ditë kur e takoi njërin nga as-habet (shokët e Pejgamberit a.s), i cili quheshte Muaz, i tha: – “O Muaz, të qenkan ashpërsuar duart e të qenkan bërë me kallo (baltë)”. Po Resulull-llah kam kazëm në dorë dhe po punoj tokën, kështu arrij të siguroj jetesën e fëmijëve. Pejgamberi sal-lall-llahu

Read More