Blog

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Shiko se kush është poshtë teje në trup, në pamje, në pasuri, në punë dhe familje.Që të mësosh se ti je mbi mijëra njerëz.Vizito spitalet, që ta dish begatinë e shëndetit.Dhe burgun, që ta dish begatinë e lirisë.Dhe psikiatrinë, që ta dish begatinë e mendjes.Kjo, që ta kuptosh se ti

Read More

SHTATË MREKULLITË E DYNJASË

SHTATË MREKULLITË E DYNJASË Mësuesja kërkoi nga nxënësit të hulumtojnë për shtatë mrekullitë e dynjasë. Edhe përkundër mospajtimeve mes nxënësve, shumica e tyre ishin të mendimit se këto shtatë mrekulli të dynjasë janë më të dalluarat: piramidat e Egjiptit, kopshtet e varura të Babilonisë në Irak; muri kinez në Kinë,

Read More

O TI NJERI

O TI NJERI Brengat e tua. Problemet e tua. Nevojat e tua. Sprovat e tua. Pikëllimet e tua. Mblidhi dhe tuboji dhe bëja një sexhde të gjatë Krijuesit tënd. Dhe nxirri ato nga zemra e jote dhe drejtoji kah Zoti yt. Përulu para Tij me ankesat e tua. Përulu para Tij me lutjet e tua. Në fund, mbështetju Allahut dhe

Read More

A e keni dit se…

A e keni dit se... Hoxha Halil Kastrati gjate muajt te Ramazanit paska dhuru 4 mije pako ushqimore me vlere 55€, qe i bjen 220 mije euro. 46 banesa dhe shtepi ne vlere 30 mije euro, qe i bjen 1 milion e 380 mije euro. Fale Halil Kastratit dhe donatoreve vetem ne muajn

Read More