Saturday, November 17, 2018
Home > Këshilla Islame > Aktori Dardan Gashi pushimet i kalon në vendet e shenjta

Aktori Dardan Gashi pushimet i kalon në vendet e shenjta

Është bërë trend që pushimet dimërore nga muslimanët të bëhen në vendet e shenjta në Meke dhe Medine. Pas një numri të madh të figurave publike që kanë bërë këtë gjë, i tillë ka qenë edhe aktori i serialit “Çka ka shpija”, Dardan Gashi.

Ai para ca dite kishte postuar një fotografi duke treguar se gjendet në Stamboll, por së shpejti do të shkon për në Medine dhe Meke. Ndërsa sot ka postuar një fotografi nga Medina duke shkruar: “ Me 1 milion vllazni në sabah nMedine”.

InshaAllah Allahu ia pranon këtë adhurim dhe shembuj të besimtarëve i shton anekënd.

%d bloggers like this: