Wednesday, November 14, 2018
Home > Pyetje pergjigje > A është hallall apo haram Viti i Ri? Hoxha jep një përgjigje gjigande

A është hallall apo haram Viti i Ri? Hoxha jep një përgjigje gjigande

Hoxhë Halil Avdulli nga Vushtrria ka mbajtur një hutbe të veçantë për çështjen e vitit të ri. Ai ka thënë se festimi i festave të huaja, tregon se ne kemi probleme identitare.

“Festimi i vitit të ri është krizë e edukimit dhe formimit tonë, për të qenë krenar me atë që jemi dhe me qenë fanatik në atë që është e jona.”

Ai ka thënë se ne shpesh duam të jemi në njëjtën kohë gjerman, amerikan, shqiptar, italian e kjo është e pamundur. Në videon më poshtë e shihni se si jep përgjigje hoxha për çështjen e vitit të ri dhe festave të ndryshme.

%d bloggers like this: