Saturday, November 17, 2018
Home > Kuriozitete > A e keni dit se…

A e keni dit se…

A e keni dit se…

Hoxha Halil Kastrati gjate muajt te Ramazanit paska dhuru 4 mije pako ushqimore me vlere 55€, qe i bjen 220 mije euro.

46 banesa dhe shtepi ne vlere 30 mije euro, qe i bjen 1 milion e 380 mije euro.

Fale Halil Kastratit dhe donatoreve vetem ne muajn e Ramazanit jane dhuru 1.5 milion euro.

Nese vazhdon me kete ritem, i bjen qe mbrenda viti te jepen donacion 18 milion euro. Kjo e poshtron çdo politikane, qe thote “ia du te miren Kosoves”

Kjo eshte dicka madheshtore

Popull human, bravo. 🙏🇽🇰🇦🇱

%d bloggers like this: