Home > 2018 > June

SHTATË MREKULLITË E DYNJASË

SHTATË MREKULLITË E DYNJASË Mësuesja kërkoi nga nxënësit të hulumtojnë për shtatë mrekullitë e dynjasë. Edhe përkundër mospajtimeve mes nxënësve, shumica e tyre ishin të mendimit se këto shtatë mrekulli të dynjasë janë më të dalluarat: piramidat e Egjiptit, kopshtet e varura të Babilonisë në Irak; muri kinez në Kinë,

Read More

O TI NJERI

O TI NJERI Brengat e tua. Problemet e tua. Nevojat e tua. Sprovat e tua. Pikëllimet e tua. Mblidhi dhe tuboji dhe bëja një sexhde të gjatë Krijuesit tënd. Dhe nxirri ato nga zemra e jote dhe drejtoji kah Zoti yt. Përulu para Tij me ankesat e tua. Përulu para Tij me lutjet e tua. Në fund, mbështetju Allahut dhe

Read More

A e keni dit se…

A e keni dit se... Hoxha Halil Kastrati gjate muajt te Ramazanit paska dhuru 4 mije pako ushqimore me vlere 55€, qe i bjen 220 mije euro. 46 banesa dhe shtepi ne vlere 30 mije euro, qe i bjen 1 milion e 380 mije euro. Fale Halil Kastratit dhe donatoreve vetem ne muajn

Read More